Astrální akademie

Azgarielus: Průvodce v Astrální akademii

Zdravím tě Vládce Síly v Astrální akademii,
mé jméno je Azgarielus a mým životním posláním je pomáhat ostatním vykročit na naplněnou a vědomou cestu jejich životem.

Před více než deseti lety jsem narazil na dosud pro mě neznámé slovo astrální cestování.

Začal jsem zjišťovat stále více a více informací. Zvědavost mě postupne přivedla po mém tří letém snažení se k astrálnímu vystoupení. Přičemž jsem pochopil, že věci, které považujeme za nedosažitelné v našem hmotném světě se dají dokázat a to ve chvíli, kdy budeme skutečně na nich pracovat a nevzdávat se.

Astrální cestování mi dalo krásně pochopení smyslu života, ale mou touhou bylo pochopení využít naplno i v hmotném světě. Myšlenka propojení hmotného a nehmotného světa mě přivedla k Astrální akademii a nyní jsem její součástí jako Průvodce. Považuji se za tvůrce svého života přičemž využívám pochopení a ovládnutí svých myšlenek, emocí, strachu, ale i astrální, mentální cestování a hluboké stavy vědomí.

Nikdy se nevzdávám a vždy pracuji naplno na svých snech, touhách. 

Jsem nesmírně rád, že tě mohu doprovázet a podporovat při hledání smyslu životu, tvoření vlastního života, při překonávání strachu, při astrálním, mentálním cestování a hlubokých stavech vědomí... 

Pojďme společně na cestě Astrální akademie zbourat příčku, která rozděluje hmotný a nehmotný svět. Těším se na Tebe a určitě si to spolu užijeme.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web