Astrální akademie

"Musíš si přát správně.." zněla odpověď

Dříve jsem jen hledala samu sebe a přemýšlela nad tím, čeho všeho bych chtěla dosáhnout, co vše dokázat a poslouchala ostatní úspěšné lidi, jak mi vyprávěli o tom, že je to velmi jednoduché, že si stačí říci vesmíru a vesmír splní všechna naše přání. "Vždyť já vím, co chci a preji si to už dlouho..." zněla vždy moje odpověď. "Musíš si přát správně..." zněla odpověď oněch lidí.

Rozhodla jsem se tedy najít "to něco", co mi napoví, jak si správně přát, jak postupovat k dosažení svých přání, až jsem potkala Terí a Sidrise a seznámila se s jejich ASTRÁLNÍ AKADEMIÍ, a Láskyplným Světem.

Nadchlo mě, že se pravidelně komunita schází, její členové si povídají a navzájem vyprávějí, co se jim za uplynulý den podařilo.

Hned jsem si oblíbila průvodce,  kteří jsou tu pro nás stále, a kteří nás učí spoustu (nejen) meditacích technik, díky kterým posilujeme naše vědomí, vůli... především bych chtěla poděkovat Azgarielovi, který je k dispozici skutečně 24 hodin denně a vždy mě dokáže "nakopnout do zadku 😄" tak, že věřit v sebe, správně si přát... zkrátka nepřestanu. Stal se pro mě takovým mým bráchou, který mě nenechá ve štychu. ❤️

Jsem v Astrální akademii 3 měsíce a za tu dobu jsem více sebevědomá, klidnější, žiji přítomností, hodně se mi zlepšil vztah s přítelem, žiji si život podle svého, ne podle očekávání někoho jiného a tak jsou i  lidé kolem mě šťastnější, přicházejí ke mně věci, které jsem si přála, jsem na tom lépe i finančně, mám více energie, síly a pozitivního myšlení. Nedávno se mi podařilo již také pomoci zlepšit zdravotní stav jedné ženě.

Díky Astrální akademii jsem rovněž objevila možnost, jak se rozvíjet a spolupracovat v čase, který vyhovuje mně, i nyní, při mateřské.

Těším se na to všechno, co se mi podaří díky Astrální akademii splnit a dokázat, komu všemu se mi díky Síle podaří pomoci a na to vše, s přáteli z AA ještě zažiji.

DOPORUČUJI všem lidem, kteří chtějí žít krásný a spokojený život podle svého.

Děkuji, Terez Polarika'S! ❤️🙏🌲

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web