Astrální akademie

Srdceryvná životní zpověď od Umi, Vládkyně Síly

Ahoj drazí💓, tady Umi, Vládkyně Síly (studentka Astrální akademie), narodila jsem se. ANO, narodila a těšila se na život, ale můj milovaný tatínek chtěl chlapce, a tak mi říkal Honzičko. Vidíte...:-), jsem i Jeníček smích :-).

NEVŠEDNÍ VNITŘNÍ SVĚT

Jako my všichni jsem se narodila do světa plného překvapení. Například že mám v sobě zvláštní láskyplný svět všech mých dávných předků, duchovních bytostí a milované duchovní rodiny, kterou cítím a vnitřně s ní komunikuji od dětství. Vlastně s nimi se všemi.

Tím jsem - jasně že ANO - vždy byla jiná než ostatní, a tak jsem často byla sama. V samotě jsem si našla způsob, jak mohu žít a přežít. Vše bylo okořeněno rozličnými těžšími nemocemi v dětství, kdy mě v mé horečce doprovázel kouzelník, který se mnou žil, vykukoval ze středu krásného barevného kola a smál se na mě. Takhle jsem prožila asi osm let ve svém vnitřním světě, v tichém světě dětství.

PŘEŽITÍ. To asi není úplně vhodné slovíčko pro život. Jak jsem rostla, poznala jsem, že můj vnitřní hlas neutichá a má bezmezná víra v boží JSOUCNO sílí.

Duchovní postavy se ve mně promítaly jako má laskavá rodina. Jedna zde na Zemi a jedna uvnitř mě samé. To vše zkrášlovala moje předrahá babička Kamilka, která vyprávěla kouzelné pohádky. A fantazie rostla a svět venku jsem tolik neregistrovala a umenšovala jej rok za rokem. 

UDRŽENÍ DARU ŽIVOTA

Šel čas dospívání a já se celkem vzpamatovala a vyrostla. Vdala jsem se velmi zamilovaná a po dvou letech jsem čekala svého malého chlapce, který mi však dával najevo, že o něj mohu přijít, a tak jsem ležela. Strach o dítě byl šílený, ale má víra a láska je udržela. Cítila jsem se jako ohromný vítěz. Později jsem čekala holčičku, nastala však ještě horší situace než při mém prvním těhotenství. Lékaři mi sdělili, že mi dítě vezmou v 6. měsíci, že není dost vyspělé. Vlastně jsem se zhroutila. 

Veškerá lékařská vyšetření ale naštěstí ukázala, že se lékař mýlil. Anebo to byla opět má víra a láska, jež mé děťátko po měsících ležení, zpívání, hledění do krbu uchovaly na světě?

Život šel dál, nikterak veselý, protože mé děti byly stále nemocné, a tak jsem východisko hledala v zasvěcení do různých léčebných technik (reiki, Šambala, homeopatie, láska k Zemi). Tato cesta se ukazovala jako prospěšná a děti se uzdravovaly. 

Tehdy jsem prožila mystické zážitky spojené s neviditelným světem lásek mého domova, andělů a energií mistrů. Kolikrát jsem je prosila, aby mě vzali domů jako poprvé u porodu mého synka, kdy jsem vycestovala mimo své tělo. Nestalo se:-), a to ani ve snu, nikdy jsem se ale nevzdala naděje setkat se s nimi v tomto životě.

NÁROČNOSTI ŽIVOTA

Děti jsem vychovávala téměř stále sama. Vůli jsem však měla  vždy pevnou, vycházela ze srdce. Takový tichý proud, tep. Někdy mne přesvědčily i důkazy, když jsem byla moc nemocná, v noci prosila a ráno jsem pak byla mnohem zdravější a cítila dotek duchovních bytostí. Také víru ve VŠE jsem měla neochvějně silnou - opět jsem se napojila na víru v sebe, abych své děti zvládla postavit do života.

Pracovala jsem  až 18 hodin denně a podařilo se mi zahájit podnikání. 

Děti, práce a rodina byly mým lékem na tíživý smutek. Přišel  rozvod, který jsem si ale přála. Sílu jsem hledala v sobě na dně duše.

Po několika letech jsem se velmi zamilovala, nesla se svým vyvoleným jeho složitý život a přitom cítila, že jednoho dne se vše vyřeší - ze srdce jsem v to doufala. V těžkostech tohoto vztahu k muži, kterého jsem vroucně milovala, šel život dál...

Podnikání, výchova dětí  a opravdu tvrdá práce.

Pak ale také i léčení synovce, domlouvání, láska, lékaři. Matýsek ....Do nebe odešel můj milovaný, nádherný synovec Martin, má láska, kus mého srdce, kterého jsem ve svých 14 letech piplala, jak to bývá, teta s mateřskými city, se propadl kamsi. Bylo mu 27 let, nádherný, vysoký, chytrý mladý muž. Rozumějte... on si VZAL život. 

Zlomená v celé své podstatě jsem mentálně podpírala svou sestru i celou rodinu a ještě více se obracela do svého srdce a prosila nebesa o slitování a uzdravení našich duší. 

Začala jsem trpět těžkými migrénami, a to i několikrát v týdnu. Pokračovala jsem v podnikání, léčila se medikamenty a vůlí v dobro. Muž, má láska, se mi vzdaloval, i víra, že budeme spolu. Obrovskou radost dělaly děti svou pílí a studiem. MÉ hvězdy! MÉ naděje! A opět jsem si řekla: má to obrovský smysl, má nekonečná láska, víra a naděje.

Přišel rozchod s mojí životní láskou, nastal zarmucující mezník v životě... děti odcházely z domu za svými protějšky, konaly se svatby...prožívala jsem potají hluboký žal a zoufalství. Meditace, samoléčení, cvičení a opět má hluboká víra v dobro. 

Moji milovaní pejsci, kteří jdou cestou se mnou.

A poslední obrovská lekce! Podvodem jsem přišla o spousty peněz a málem i o firmu. Meditace, léčení, prosby!

KDE JE RECEPT NA ŽIVOT?

Často jsem o něj potichu prosila. Kde je manuál, podle něhož mohu jít a učit se, jako čistá LÁSKA v dospěláckém těle? Mnohdy jsem se skutečně cítila jako dětská duše plná lásky, jež žije v dospělém těle a neví, co dělat. Nástrahy byly všude a má naivní povaha...

Přátelé...několikrát za život jsem pomyslela na konec🙏, ale jak bych mohla, když jsem si vymodlila děti. Jak bych mohla, jestliže jsem slíbila sestře, že ji neopustím a budu jí pomáhat, když přišla o dítě? MY OBĚ! Jak bych mohla se srdcem plným lásky nešířit ji dál okolo sebe?

Děti tuto cestu znají jen jako tichounké, jemné vedení....Náznaky, milost, důvěra. Tak jsem vedla své děti s citem a s vírou v jemné souvislosti a propojení nás všech s universem.

VNITŘNÍ LÁSKYPLNÁ SATISFAKCE - VLÁDCE SÍLY

A pak jednoho dne k tomu došlo, vidím dobře ? Ano? Pláču dojetím a posílám lásku Zemi, mistrům a všemu živému okolo sebe. Vidím to ? Láskyplný svět a Vládcové Síly (studenti). 💓Cítím vnitřní satisfakci, že jsem konečně našla cestičku k domovu.

Vládci Síly mi ukazují, že můj Proud Síly nikdy nevyhasne.

A naopak zesílí a unese i ostatní, když to budou potřebovat. Ještě o tom nevědí, že jednoho dne vesmír vyslyší jejich prosby a podá pomocnou ruku. 

Všichni Vládci Síly jsou úžasní, důvěryhodní a milí, vzácní lidé, kterým záleží na smyslu života společenství.

Jsem ZDE s vámi a věřím, že moji hlubokou lásku cítíte, mám jí pro vás tolik. Píši svoji osobní zpověď, protože ŽIVOT je dar a Vládci Síly mi dávají obrovský smysl.

Nyní chci ze srdce poděkovat Azgarielovi, průvodci, který je opravdovým přítelem nás všech, a jeho manželce Ráchel💓. Je to opravdový poklad moci být při nich🙏. Dále mým kamarádům ze společenství Astrální akademie💞, kteří cítí energii a vědí o něčem, co nelze spatřit. Jsme si podobní🙏, a přece stejní.

Děkuji vám ze srdce, má milovaná nová rodino. Toto pojmenování si zasloužíte bez jakékoliv nadsázky, přikrašlování a nadhodnocení 💞. Tolik píle, vybudovat Láskyplný svět, cítím obrovské propojení, sílu, odhodlanost nás všech. Pokud budeme stát při sobě, vytvoříme pro ostatní neviditelné schodiště, po němž bude moci vystoupat co nejvíce lidí.

Děkuji a posílám ze srdce i Vám, hledajícím, bílou holubičku klidu a míru do těch Vašich srdíček ztrmácených a bolavých. S tím, že v Láskyplném světě najdete svoji sílu a klid. A stejné, podobné osobnosti, jako jste Vy.💞💞 S láskou Umi.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web