Astrální akademie

Deprese v mladém věku a jak jsem ji zvládl

Zdravím, jmenuji se Aleš a je mi 24 let.

Už jako malý kluk jsem věděl, že jsem odlišný. Velmi často jsem se nacházel sám, odloučen od ostatních. Moc jsem chtěl být se všemi kamarád, ale vůbec jsem nevěděl, jak na to. Všichni mi připadali moc cool a vůbec jsem jim nerozuměl. Později, když jsem vyrostl, stal jsem se součástí jedné velké party starších kluků a holek, nebavilo mě být sám, a tak jsem zahodil svoji odlišnost, abych mohl zapadnout a být taky "cool".

Asi v šestnácti jsem si uvědomil, že se mi splnil můj sen. Byl jsem jeden z hlavních vůdců naší bandy, mluvilo se o mně v sousedních městech, mladší kluci chtěli být jako já, oblékali se stejně, dokonce používali mé hlášky, chtělo se mnou chodit spoustu holek a všichni se mnou chtěli být kamarádi. Ale za jakou cenu? Věděl jsem, že něco ve mně bylo špatně.. cítil jsem již delší dobu, že stále víc ve mně vzniká jakési prázdno.

Díra, která se stále zvětšovala,

a já už pomalu nevěděl, kdo jsem. Dokonce i mezi kamarády jsem se pořád víc a víc cítil sám. Ztrácel jsem sebe, až jsem nakonec upadl do depresí a úzkostí. Ztratil jsem své přirozené osobní kouzlo, opadla moje malá "sláva", ani pro holky už jsem nebyl tolik přitažlivý. Přestal jsem se bavit s lidmi, uzavřel se do sebe a začal brát drogy, protože jsem viděl u kamaradů a u vlastního otce, že je to v pořádku. Otupují přece bolest a myslel jsem si, že takhle je to správné.

Kdo touží po pomoci, najde ji

Až jednou v noci, když jsem byl již delší dobu střízlivý, rozhodnutý cokoliv změnit, pracovat na sobě, s předsevzetím, že takhle nemůžu žít dál, že takto to není správné, ať si kdo chce říká, co chce. Odloučen od všech a hledající sám sebe, narazil jsem na výraz astrální cestování. Okamžitě to upoutalo moji pozornost a začal jsem hledat víc, až jsem narazil na video od Sidrise o astráním cestování.

Něco ve mně začalo znovu jiskřit, jako bych cítil znovu to, co jsem ztratil. Intuice mi říkala, že o čem ten muž mluví, se mnou velice souzní, a přišlo mi, jako bych ho znal celý život, ačkoliv jsem ho na tom videu viděl určitě poprvé.

Později jsem se přihlásil do Astrálního akademie a už tam, když jsem poznal tuto komunitu/rodinu, jsem věděl, že chci a toužím být její součástí Již od počátku jsem cítil obrovské štěstí, lásku a velkou podporu. Vnímal jsem každý den ohromné pokroky, ať už v životě, ve vztazích nebo v osobním rozvoji. To, co jsem odemkl ve formě poznání sebe a svých schopností za pár týdnů v Astrální akademii, mě za celý život nedokázali naučit nikde jinde.

Formování společností? DOST!

Taky kde? Od malička do nás cpou, že o smrti se nemluví, to, odkud jsme se vzali, není podstatné, že sny jsou jen sny, že vše nadpřirozené je vymyšlené a vlastně celý život je jen souhra náhod.. ale záleží zcela na tom, čemu věříte a čemu nevěříte. Zkrátka to, co jsem celý život hledal, jsem našel zde.

Nyní jsem studentem v Astrální akademii, mám okolo sebe kouzelné a stejně smýšlející láskyplné lidi, už si nepřipadám tak sám. Žiju naplno svůj vědomý život, vrátila se mi síla a s ní i vše, co jsem v minulosti chtěl a ztratil. Získal jsem odpovědi na své otázky, včetně té, proč se mi to všechno stalo. Všem z celé hloubi srdce, ze zkušenosti i duše Astrální akademii doporučuji a těším se v ní na Vás! 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web