Astrální akademie

Vlastní ochrana

"Začala jsem si dávat pozor na ochranné vajíčko kolem sebe (poslední dobou jsem to hodně zanedbávala). Začala jsem používat techniku, kterou máte popsanou na stránkách - vizualizace bílého světla. Už několikrát se mi podařilo nashromáždit velké množství energie, i se už dokážu delší dobu soustředit. Zjistila jsem, že okolo sebe ale nevidím pouze jednu “bublinu” ale dvě – první je asi ve vzdálenosti 15-20cm od mého fyzického těla a druhá asi v metrové vzdálenosti. Zatímco druhou vnímám jako tvárnou, přizpůsobivou, první je pevnější a silnější…nikdy jsem dvě bubliny nevnímala…je dobře, že okolo sebe vytvářím dvě nebo je něco špatně? Petra"

Toto je skvělé! Sama od sebe začínáš rozlišovat různé tvé “vrstvy”, energie, těla!!! Gratuluji ti!

To, co vnímáš blízko u svého těla, je tvá životní energie, je to to nejsilnější, co máme, díky ní žijeme. Když jsme nemocní, tato energie se stáhne blíže k tělu (na 5-10 cm), je to něco, co nám dává energii do života. Je krásně cítit ve chvíli, kdy se protne s jinou životní energií, můžeme ji vnímat jako brnění, proudění energie, hutnou lávu. Každý pocítil protnutí životní energie těsně před prvním polibkem – ve chvíli, kdy jsme kousek od druhého člověka a najednou se s námi něco začne dít. Každý z nás má v tu chvíli jiné prožitky, ale dokonale můžeme cítit naši životní energii a její povahu.

Druhá, vzdálenější ochrana je tvé astrální tělo / osobní prostor / charisma. Tento prostor má po většinou hranici 1 – 2 metry od našeho fyzického těla. Toto je naše síla, kterou doslova tvoříme náš život. Pakliže si kolem ní uděláš ochranu, tak půjdeš zcela svým životem a nemůže se stát, že tě někdo ovlivní – pouze v případě, že s tím budeš souhlasit. Ale toto je úžasný krok k vědomému životu.

Zároveň si můžeš toto své ochranné vajíčko naplnit nějakou konkrétní energií - například, že budeš chtít být celý den usměvavá a šířit kolem sebe smích. Můžeš si s tím krásně hrát a testovat, co vše již dokážeš. 

Terí Sidris

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Audio meditace pro poznání

Realita je odrazem našich vlastních myšlenek…
Právě proto je v našem nejvyšším zájmu prožívat jen ty nejlepší myšlenky, ale to není vždy tak snadné.

Více o audio meditacích

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více