Astrální akademie

Honza: Myslel jsem, že se posouvám

Ahoj,

Jmenuji se Honza a rád bych se s tebou podělil o svůj příběh, jak jsem se stal studentem v Astrální akademii. Jestli bys o mě měl vědět jen jedinou věc, tak by to bylo, že jsem si myslel, že mám sice nějaké problémy v osobním a profesním životě, ale že se s nimi něco dělám a posouvám se. Jen se mi tak nějak pořád něco dokola kazilo a nemohl jsem se pořádně nikam pohnout. A to se stupňovalo víc jak 4 roky.

S manželkou jsme měli společně firmu, a i když jsme do toho dávali všechno co jsme uměli, pořád to nebylo dost, a protože neumím věci vzdávat, držel jsem se toho nastavení delší dobu, než asi bylo užitečné. S akademíí jsem se setkal právě díky ní, protože se stala členkou Astrální akademie v létě roku 2022. Nepřišlo mi ale, že by to mohlo být něco pro mě. Absolvoval jsem později na podzim 12týdenní spolupráci se skvělým koučem a někam mě to posouvalo. Díky tomu, že jsme oba měli nějakou formu podpory a uvědomění, jsme dokázali s klidem firmu transformovat tak, že jsem v ní zůstal jen já.

Stále větší rány osudu

Od začátku roku 2023 jsem se ale pořád a víc točil v kruhu a neustále jsem se vracel zpátky na místo, ze kterého jsem před chvílí vyšel. Dělal jsem malé kroužky, které jsem myslel, že mě posouvají, ale někde uvnitř jsem se hroutil a čím dál víc se topil v úzkosti a neštěstí. Vyvrcholilo to zhroucením a problémy v našem vztahu, které se čím dál víc prohlubovaly, které tam byly už několik let a už to nešlo je tak nechat být. Došli jsme do dobu, kdy mi manželka řekla, jestli nechci do Astrální akademie jít taky, že by mi to pomohlo. Jenže já to v tu chvíli nedokázal přijmout. Musel jsem dostat ještě další ránu, o to větší, abych na tom byl tak špatně, že jsem byl ochotný zkusit už úplně cokoliv.

Začátky v akademii

Nejdřív jsem byl skeptický, jestli mi vůbec něco může pomoct. Ale už první tři týdny jsem přicházel díky cvičením na to, kdo vlastně jsem a poprvé se na sebe do zrcadla podíval tak, jak jsem sebe nikdy neviděl. To, kdy jsem si začal pocity, svoje vlastnosti a vědomí připouštět, to ještě chvíli trvalo, ale díky tomu, že je Astrální akademie vlastně dost intenzivní, tak se začaly velmi rychle ukazovat další a další překážky, které musím překonávat. Bylo to ale vlastně to nejlepší, co se mi mohlo stát, protože předtím jsem tam žádné překážky neviděl. Byla to jen obrovská masa kamene, se kterou jsem neměl šanci pohnout a jen jsem na ní zíral a čekal, co semnou život budě dělat.

Bezpečné místo

Díky Astrální akademii jsem našel bezpečné místo a lidi, kteří jsou sice úplně jiní než já, ale zároveň jsou úplně stejní. Zní to možná zvláštně, a ne všechny zážitky a zkušenosti se dají sdílet tak aby byly pochopené, ale je to neskutečný pocit a neskutečná podpora. Do Astrální akademie jsem šel z úplného dna, ale s obrovským odhodláním, že dokážu změnit sám sebe a dokážu ovládat svůj život. 

Jaký je výsledek?

Po několika dalších týdnech, a několika lekcích, jsem se naučil nejednu důležitou věc. Dokážu pojmenovat svoje pocity, dokážu oddělit to, kdy si semnou hraje moje mysl a kdy jsem ve svém vědomí. Je to pojmenování, které jsem nenašel žádné z desítek knih o osobním rozvoji, které jsem za svůj život přečetl. Přitom je to to nejjednodušší a nejvýstižnější.

My lidi máme neskutečnou vlastnost zesložiťovat všechno a komplikovat. Ono je to přitom někdy až úsměvně jednoduché. Je těžké to jen přijmout takové, jaké to je. Přijmout sami sebe takové, jací jsme. Ne jak nás vidí naše okolí nebo jak si myslíme, že bychom měli být. Čeká mě ještě dlouhá cesta, ale to nejtěžší už mám za sebou. Vím totiž, že to není nemožné. Je to jen neskutečně těžké, a to je něco, co vím, že dokážu zvládnout.

Honza student Astrální akademie

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web