Astrální akademie

Inspirativní články pro váš rozvoj

AKARATURA: Průvodkyně v Astrální akademii

Když přišla nabídka stát se Průvodkyní, ihned jsem věděla, že to je ono. Uvnitř jsem uslyšela ten vnitřní hlas, který mi říkal: „ Ano.“  V té době jsem pracovala jako servírka a svou práci jsem nenáviděla. Díky absolvování Astrální akademie jsem dokázala vystoupit ze své komfortní zóny a dnes jsem návrhářkou party oblečení, píši knihu a mohu se věnovat dalším svým zálibám.

Sidris a Terí: Kdo jsme

Poznáváme reálný svět za hmotou. Jaké by to bylo, pokud byste měli možnost prohlédnout a také zažít tento velmi silný, ale osvobozující zážitek? … Pro nás i přátele je toto poznání již zcela samozřejmé a dává nám velký smysl. A právě my všichni společně jdeme stále kupředu, kdy reálné prožitky řadíme nad teoretické spisy. Věříme a prožíváme že jakmile člověk prožije svou nezávislost na okolním časoprostoru, není jím, ani osudem vázán. Život prožívá s lehkostí a … jakmile pozná astrální Síly, stává se Tvůrcem světa.

Jak na aury - návod

“Hned první den jsem podle Vašeho návodu dokázala spatřit slabou auru své ruky , byla jsem naprosto nadšená. Druhý den ráno jsem to zkusila v koupelně při plném světle proti zdi a viděla jsem i barvu. Ruka mi zářila světle modře. Taková nádhera! Kochám se tím teď několikrát denně, třeba i v práci na WC proti bílým kachlům   . Další den jsem pozorovala kolegu zezadu když seděl u počítače a bingo! Viděla jsem slabou auru jeho hlavy.  Johana” 

Kolegyně v práci mě ničí

Chtěla bych požádat o váš názor na situaci, která mě přivedla k výběru právě těchto vlastností, a radu, jak se v těchto situacích správně zachovat. V práci máme kolegyni, která je velmi negativní, lidi křivě obviňuje z různých chyb, přede všemi je shazuje a má pocit, že jí všichni dělají naschvály. Jak to mám zvládat? 

Jak se plně koncentrovat na jednu myšlenku?

V dnešní uspěchané době postupně ztrácíme schopnost koncentrace. Naše mysl je vystavována mnoha vjemům, které odvádí naši pozornost od původní myšlenky. Stačí například, že píšeme článek a do toho nám vyskakují nejrůznější upozornění na monitoru a telefon se co chvíli dožaduje naší pozornosti. Proto když zavřeme oči a chceme se naplno ponořit do jedné myšlenky a tu uchovat, je to pro nás mnohdy nadlidský úkol.

Příběh o trpaslíkovi - komfortní zóna

Ještě před pár minutami nám přišla meditace jako to nejlepší, co pro sebe můžeme udělat, a teď si myslíme, že je lepší jít umýt nádobí. Proč vyhrála najednou zcela protichůdná myšlenka?

Problémy se soustředěním

Mám problém se soustředěním se přes den a s ovládáním myšlenek mám taky trochu problém, nevím přesně, co mám vlastně dělat a jak je ovládat, musíš přes den řešit tolik věcí, spoustu toho děláš automaticky, protože kdybych měla myslet na každou věc zvlášť, tak polovinu toho zatím zapomenu. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web